FCK: Intet salg af Amartey
Foto: Mikkel Khan Tariq/Polfoto
Superliga

FCK: Intet salg af Amartey

Der var ingen bud, der har levet op til FC Københavns vurdering af Daniel Amartey, og derfor bliver ghaneseren i klubben.

Det tydede ellers på, at et salg af Daniel Amartey var ganske tæt på, men det bliver ikke til noget alligevel. Det skriver FC København selv på klubbens hjemmeside, efter Marseille ellers meldtes som en kommende arbejdsgiver.

- Vi har fået mange henvendelser og også flere bud på Amartey, men ingen af dem har kunne leve op til F.C. Københavns eller spillerens krav og derfor er han fortsat vores spiller med en kontrakt, der gælder fire år mere. Så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger administrerende direktør, Anders Hørsholt, til fck.dk.

Selv om et potentielt stort skiftet til udlandet syntes tillokkende, er Daniel Amartey efter eget udsagn godt tilfreds med at blive i København.

- Jeg ved, at der har været noget interesse fra andre klubber og det er jeg smigret over, men samtidig er jeg meget glad for at være i København og sammen med mine holdkammerater, og nu ser jeg frem til at gøre mit bedste for klubben, siger Daniel Amartey.

Det var ellers rygtet, at Marseille ville betale omkring 60 millioner kroner for ham.