NFL Week 3 - Spilforslag: 2 guldkorn fra alvidende NFL-ekspert
Spil

NFL Week 3 - Spilforslag: 2 guldkorn fra alvidende NFL-ekspert

Bettingexpert.dk´s NFL-ekspert, Lasse Meineche, vurderer, at dagens to NFL-spil hører til i absolut øverste kategori hvad angår værdien i spilforslagene.

Miami Dolphins – Buffalo Bills - Bills vinder til odds 2.25 hos bet365

To hold der er 1-1 efter de første to kampe. Forskellen er dog. at Bills har mødt langt stærkere modstand, og jeg synes det er et kanon odds på Bills her.

Lad os starte med Dolphins. Efter sejr ude over Redskins skuffede Dolphins fælt i week 2 med et nederlag ude mod Jaguars. QB Ryan Tannehill er startet flot med 585 yards, 3 TD’s og 0 interceptions. Han har også nogle gode våben i kastespilet i Landry, Matthews og Cameron der alle er over 100 yards. Forsvaret med Suh har dog ikke levet helt op til forventningerne.

Bills har mødt Andrew Luck og Tom Brady i de 2 første kampe. 2 af ligaens absolutte top-quarterbacks. Nu møder de Dolphins med Ryan Tannehill, som ikke er i nærheden af hverken Lucks eller Bradys niveau, og samtidig er Tannehills våben i både kaste- og løbespillet slet ikke på niveau med dem Luck og Brady havde til rådighed.

Tannehill får det svært mod Buffalos meget aggressive forsvar, der er i min bog er blandt ligaens allerbedste.

Oddset på Bills er fin value i en helt lige kamp, hvor det især bliver spændende om Dolphins kan håndtere Buffalos vilde forsvar.

Arizona Cardinals – San Fransisco 49ers - Cardinals -5,5 til odds 1,82 hos Danske Spil

Cardinals er ubesejret. Holdet fører lige nu AFC West foran Seahawks og det gør de også efter den her kamp.

Cardinals savnede virkelig Carson Palmer sidste sæson, og hans tilbagevenden kan tydeligt mærkes på mandskabet, der er 2-0, og har spillet meget flot football.

RB Andre Ellington er tvivlsom til kampen, men Chris Johnson har god fart i stængerne, og har allerede leveret over 100 yards. Fitzgerald greb i sidste uge 3 TD’s og er et farligt våben for Palmer i kastespillet. Forsvaret ser ligeledes skarpt ud, og især hjemme i Phoenix er Cardinals generelt svære at styre.

Læs også: Se de imponerende præstationer i september måneds tipskonkurrencer på bettingexpert

49ers startede med en flot 20-3 sejr over Vikings, men blev så kørt over 43-18, hvoraf 15 af pointene først kom i 4. Quarter, hvor Steelers reelt havde vundet kampen.

Cardinals har et bedre defense end Pittsburgh, og når Colin Kaepernick og resten af 49ers havde så store problemer med at sætte point på tavlen mod Steelers, tror jeg de får endnu større vanskeligheder her mod Cardinals.

Cardinals har vundet begge deres kampe med mere end de 5,5 point som spillet her går på, og jeg ser rigtig gode muligheder for at de gør det her igen. Odds 1.82 er absolut godkendt.

Dagens spilforslag fra NFL leveres af bettingexpert.dk