Helenius om situationen: Vi skal finde en løsning
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Helenius om situationen: Vi skal finde en løsning

AaB-angriber Nicklas Helenius er ikke tilfreds med at sidde på bænken. Og han overvejer mulighederne, hvis han ikke kommer tættere på holdet i AaB.

Det er Superligaens mest scorende hold, der søndag går på banen mod Brøndby. AaB har i denne sæson leveret noget fantastisk angrebsspil, der leder tankerne tilbage på mesterskabssæsonen for to år siden. Men målene er kommet uden angriber Nicklas Helenius' bidrag.

AaB havde i sidste sæson Helenius på leje fra Aston Villa, og da den høje angriber i sommer blev løst fra sin kontrakt i det engelske, skrev han under med AaB. Siden har Helenius måttet sande, at der er langt til fast spilletid i AaB. Kun i tre af de 10 kampe, han har spillet denne sæson, har Helenius været i startopstillingen, og angriberen, der hverken har scoret eller assisteret, er lige nu bag Lukas Spalvis, Thomas Enevoldsen og Rasmus Jönsson i kampen om spilletid.

Noget, der selvsagt er utilfredsstillende for Nicklas Helenius.

- Min agent og jeg sætter os sammen og kigger på alternativerne, når de sidste kampe er spillet her i efteråret. Der kan være mange scenarier, men vi ved heller ikke, hvad AaB vil. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen er interesseret i, at jeg bliver siddende derude på bænken. Det er ikke holdbart i længden. Så jeg er sikker på, at vi nok skal finde en løsning, siger Nicklas Helenius til Ekstra Bladet.

Nicklas Helenius og AaB skrev under på en toårig kontrakt i sommer. Helenius har altså mere end halvandet år igen af aftalen med AaB. Men som han gør klart, er han ikke interesseret i bænken.