Villa-anfører i hård kritik af holdkammerater
Foto: Barrington Coombs
Generelle

Villa-anfører i hård kritik af holdkammerater

Micah Richards fælder en hård dom over sine holdkammerater i Premier Leagues bundprop, Aston Villa. De gider ikke løbe de ekstra meter, og de gider ikke at tage ansvar.

Aston Villa ligger sidst i Premier League med kun fem point efter 13 kampe. Det er ikke så mærkeligt, hvis anførerens dom over holdet holder stik.

Villa er for nemme at spille mod. Der er for mange flinke spillere, lyder kritikken fra Micah Richards.

- Alle virker til – jeg vil ikke sige at give skylden videre – men de gider ikke løbe de ekstra meter og tage ansvar. Jeg er ikke inde i statistikken, men jeg tror, at vi har løbet mindst i Premier League. Hvis ikke du er klar til at løbe de ekstra meter for dine holdkammerater, så vil du selvfølgelig komme til at give chancer væk, siger Micah Richards til The Telegraph.

Den brølstærke forsvarsspiller kom til Villa i sommer efter en lang karriere i Manchester City og et lejeophold i Fiorentina. Han er allerede gjort til anførere i klubben, men han virker ikke specielt imponeret over sine nye holdkammerater.

 

- Der er nogle få gode spillere på holdet, og de tænker sikkert ”hvis Villa rykker ned, får jeg lov til at skifte til sommer,” men sådan fungerer det ikke længere. De har en kæmpe chance i Villa, en stor klub med stærke traditioner og gode faciliteter, og vi er nødt til at indse den situation, vi står i nu, siger Richards.