Jose Mourinho: Tottenham kan kæmpe med om mesterskabet
Foto: Frank Augstein/Polfoto
Premier League

Jose Mourinho: Tottenham kan kæmpe med om mesterskabet

Tottenham er i god form, og Jose Mourinho mener, at de kan spille med om mesterskabet i England. En titel de ikke har vundet siden 1961.

Kun et nederlag i 13 kampe, lyder Tottenhams hidtige Premier League-kampagne. Desværre for dem er det blevet til ligeså mange uafgjorte som sejre, og derfor er de netop nu begrænset til en femteplads i rækken. 

Men med fire sejre i de seneste fem kampe, har Tottenham et godt udgangspunkt forud for lokalopgøret mod kriseramte Chelsea.

Chelsea-manager Jose Mourinho mener, at den gode form, og de gode præstationer gør, at Tottenham er blandt titelkandidaterne. 

- Hvis de fortæller trænere eller spillere, at de kæmper om titlen, vil jeg ikke grinde. Holder er meget godt, træneren er god, spillerne er gode. De har en god stabilitet og spiller fint. Jeg synes de er et rigtig, rigtig godt hold. I denne sæson har de et endnu bedre hold end sidste sæson, siger han til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg kan forestille mig at med den stabilitet, de viser, tror jeg før eller senere, at de vil vinde trofæer eller være i en Champions League position. 

Sidste sæson sluttede Tottenham på en femteplads i ligaen med seks points op til Manchester United.