Kurt Andersen stopper lønudbetaling: Konkurs truer i FC Vestsjælland
1. division

Kurt Andersen stopper lønudbetaling: Konkurs truer i FC Vestsjælland

Superliga-nedrykkerne fra FC Vestsjælland har ikke fået løn i dag.

Spillere og trænere i FC Vestsjælland har ikke fået udbetalt løn i dag. Det bekræfter forsvarsspiller Anders Kure over for tipsbladet.dk.

- Vi har ikke fået løn i dag, og det er vi selvfølgelig trætte af, når direktøren stod i sidste uge og lovede, at pengene ville gå ind. Som jeg forstår det, har Kurt Andersen bremset for lønudbetalingen. Det er, hvad vi ved, siger Anders Kure til tipsbladet.dk.

1. division er gået på vinterpause, og lige nu er det en klub, der hænger i tovene. Der mangler kapital, hvis klubben skal overleve, og ejer Kurt Andersen har tidligere udtalt, at han ikke kan spytte flere penge i kassen. Dermed skal der indhentes kapital udefra.

- Det er et dårligt tegn, at vi ikke har fået penge i dag, at lønudbetalingen er blevet bremset. Det er jo nok tegn på, at der er seriøse overvejelser om en konkursbegæring. Vi må afvente mere information, for jeg ved ikke mere på nuværende tidspunkt, men det er træls, siger Anders Kure.

FC Vestsjælland rykkede i sommer ud af Superligaen og solgte flere profiler efterfølgende. Nu er klubben sidst i 1. division og altså ikke langt fra en konkurs.