Avis: FCM stadig lune på norsk profil
Superliga

Avis: FCM stadig lune på norsk profil

FC Midtjylland fiskede forgæves efter Gustav Mendoza Wikheim i sommer, men ulvene er klar til at smide snøren ud igen.

FC Midtjylland havde i sommerens transfervindue snøren ude efter Gustav Mendoza Wikheim fra Strømsgodset, og de danske mestre afgav også et bud på den 22-årige kantspiller, der dog aldrig blev FC Midtjylland-spiller. Formentlig fordi Pione Sisto mod forventning ikke blev skudt af sted.

Nu nærmer sig endnu et transfervindue, og FC Midtjylland er stadig interesseret i Gustav Mendoza Wikheim, skriver Drammes Tidende. Og det er endda selv om, at ulvene allerede har sikret sig Vaclav Kadlec. Ifølge avisen er FCM ”svært interesseret” i Wikheim.

FC Midtjylland kan dog se frem til benhård konkurrence, hvis klubben beslutter at gå efter den 22-årige nordmand til januar. Angiveligt har Gent, der er tophold i Belgien, afgivet et bud på et tocifret millionbeløb. Det tvinger økonomisk pressede FC Midtjylland til at hive den helt store tegnedreng op af lommen, hvis de vil lege med. Et bud på Wikheim vil formentlig afhænge af, om Pione Sisto bliver solgt.

Gustav Mendoza Wikheim er en af Strømsgodsets største profiler, og det understregede han igen i den forgangne sæson i Tippeligaen, hvor han scorede ni mål og lavede otte assists for sølvvinderne. Spillerens agent, Tore Pedersen, har ikke ønsket at kommentere historien.