West Ham-angriber: Chelsea kan rykke ned
Foto: Jon Super/Polfoto
Premier League

West Ham-angriber: Chelsea kan rykke ned

Chelsea er langt fra sidste sæsons mesterskabsform, og nu tror store Andy Carroll, at Chelsea kan rykke ud af Premier League.

Der er noget pivgalt i engelske Chelsea, der efter sidste sæsons overbevisende engelske mesterskab er langt, langt nede i tabellen og kæmper lige nu for ikke at ryge under nedrykningsstregen. Klubben er aktuelt nummer 16 i Premier League med 15 point efter 16 kampe - blot et point end Norwich, der ligger nummer 18 og er under stregen.

Snart er halvdelen af Premier League-sæsonen spillet, og så kan man vel ikke længere tale om udtur, uheld, og at Chelsea nok skal komm i gang. Det er i hvert fald teorien fra West Ham-angriber Andy Carroll, der blev spurgt ind til Chelseas sæson og om nedrykning.

Carroll peger på, at det ikke er usandsynligt, at Chelsea rykker ud.

- Det er virkelig svært at blive klog på, for de er jo et godt hold med kvalitetsspillere, og de har brugt mange penge på spillere. Lige nu kan de dog ikke sætte en aflevering sammen. 

- Man ved aldrig - det er svært at forestille sig (at Chelsea kan rykke ud af Premier League, red.). Og jeg tror netop det er problemet.

- Det eer svært at forestille sig, at Chelsea er et af de tre nedeste hold, når sæsonen slutter, men sådan som de spiller, kan jeg godt se dem rykke ud. Det ligger lidt i kortene, siger Andy Carroll til Sky Sports.

West Ham er aktuelt nummer otte i Premier League, mens Chelsea altså frister en tilværelse lige over nedrykningsstregen.

Puljen af tv-penge stiger markant efter denne sæson, og derfor er det vigtigt for Premier League-holdene at blive i den bedste engelske række, så de kan få en bid af kagen.