Flere klubber viser interesse for Randers-profil
Superliga

Flere klubber viser interesse for Randers-profil

Jonas Borring har snart kontraktudløb hos Randers FC, og flere klubber står i kø for at hente den lynhurtige fløj.

Til sommer udløber Jonas Borrings kontrakt med Randers FC, og derfor er rygterne begyndt at svirre om, hvor Borring har sin fremtid henne.

Hovedpersonen mærker også selv en stigende interesse for ham. Blandt andet efter han i efteråret var en af holdets helt store profiler.

- I og med at jeg kun har et halvt år tilbage, så er der begyndt at komme klubber, der viser interesse. Det er meget normalt i den her branche, når man har kontraktudløb, så jo, jeg kan godt mærke en interesse, siger han til Randers Amtsavis uden at vil nævne om interessen er fra ind- eller udland. 

Det er dog langt fra udelukket, at Jonas Borring bliver i Randers FC og forlænger med klubben. Indtil videre er han begyndt at holde samtaler med klubbens nye sportschef Ole Nielsen, og det er gået godt.

- Dialogen er i gang, og det er positivt, kan man sige. Så jeg vil umiddelbart mene, at pilen peger i positiv retning, siger han.

31-årige Jonas Borring har spillet 17 ud af de 18 kampe, der indtil videre er spillet i sæsonen. Her er det blevet til seks mål.