Viborg præsenterer Esbjerg-angriber
Superliga

Viborg præsenterer Esbjerg-angriber

Til sommer bliver Mikkel Vestergaard Viborg FF-spiller. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Mikkel Vestergaard har spillet hele sin fodboldkarriere i barndomsbyen Esbjerg, men til sommer er det slut. Han skifter således til Viborg FF, når kontrakten med EfB udløber til sommer. Det bekræfter de grønblusede på klubbens hjemmeside.

Her fortæller Viborg også, at aftalen med Vestergaard kommer til at løbe til sommeren 2019. 

- Vi er rigtig glade for at tilknytte Mikkel Vestergaard, der er en spændende, ung spiller, som vi længe har haft et godt øje til. Han er hurtig, teknisk dygtig og besidder et stort potentiale, som vi ser frem til at få glæde af i Viborg, siger direktør Morten Jensen.

Også 23-årige Vestergaard er glad for udsigterne til nye udfordringer.

- Jeg synes, at der er gang i et spændende projekt i Viborg, og jeg har haft nogle gode samtaler med Johnny Mølby. Han har en spændende plan for mig og Viborg, og han ser mig som angriber, så det føles helt klart som det rigtige valg for mig, siger han.

Ifølge JydskeVestkysten forhandler parterne allerede om en aftale, der kan sende Mikkel Vestergaard til Viborg i dette transfervindue. Det samme var tilfældet for et år siden, da Esbjerg fik lov til at købe Kevin Mensah fri af netop Viborg, efter han havde underskrevet en forhåndskontrakt.