Tidligere West Ham- og Newcastle-anfører bliver spillende træner i League 2
Generelle

Tidligere West Ham- og Newcastle-anfører bliver spillende træner i League 2

Kevin Nolan har ikke haft en klub, siden han forlod West Ham i sommer, men det har han fået nu. Han skal være spillende træner i Leyton Orient.

Han har været anfører for både Newcastle og West Ham, men nu står Kevin Nolan over for en helt ny lederudfordring. Han er blevet udnævnt som spillende træner i Leyton Orient.

League Two-mandskabet bekræfter på klubbens hjemmeside, at Nolan har fået en kontrakt for de næste to et havlt år. Han skal afløse Ian Hendon, som blev fyret i søndags efter kun én sejr i otte kampe. 

Orient befinder sig på 11. pladsen i League Two, og her skal 33-årige Nolan bidrage med al sin rutine fra sin lange karriere.

- Kevin kommer med uvurderlig ekspertise og viden med 17 års erfaring på højeste niveau. Et antal stærke kandidater holdt samtaler med formanden, men Kevins sult, lyst og lidenskab for at lykkes med Leyton Orient, sammen med hans erfaring, var afgørende i beslutningsprocessen, og klubben tror på, at den har valgt den rette mand til at tage Leyton Orient fremad og forbedre klubbens placering, skriver Orient på sin hjemmeside.

Nolan kommer samtidig tilbage på banen. Han har været uden klub, siden han forlod West Ham i sommer.