Lewandowski vil ikke udelukke Bayern-exit
Foto: Michael Sohn/Polfoto
Bundesliga

Lewandowski vil ikke udelukke Bayern-exit

Robert Lewandowski har kontrakt med Bayern frem til 2019, men vil ikke udelukke, at han en dag kan forlade den tyske storklub.

Bayern München er i gang med en ny suveræn sæson. Holdet fører Bundesligaen komfortabelt, mens man også i Champions League er blandt de helt store favoritter. En af de store hovedpersoner bag succesen er 27-årige Robert Lewandowski. Den polske angriber scorer efter behag, og er et varmt emne på transfermarkedet, hvor klubber som Real Madrid og PSG meldes som bejlere. 

Bayern antydede tidligere på måneden, at man kigger på Serie A-bomberen Gonzalo Higuain, og det kan skabe pres på Lewandowski, der er på kontrakt frem til sommeren 2019. Selv vil hovedpersonen da heller ikke udelukke, at han en dag vinker farvel til de sydtyske giganter: 

- Som professionel fodboldspiller er det svært at sige, om man slutter i sin nuværende klub. Jeg har hørt så mange sige det før, og så kommer der en ny træner til. Så står man måske ikke så højt på listen længere. Ellers kan det være. at man får et spændende tilbud. Uanset hvad er jeg dog glad i Bayern, og jeg vil give alt, mens jeg er her, siger Lewandowski til Welt am Sonntag og fortsætter: 

- Siden jeg var 18 år, har jeg været centrum for rygter. Jeg ved, hvordan jeg skal håndtere det, og det går mig ikke på. Vi ved alle, at Pep Guardiola forlader os til sommer, men indtil da er vi en stærk enhed, udtaler den polske landsholdsspiller. 

Robert Lewandowski hylder desuden Pep Guardiola, der ifølge angriberen har lært ham alt taktisk.