Spurs med sikker udebanesejr

Spurs vandt her til aften en sikker 3-0 sejr ude mod Norwich. Dele Alli scorede tidligt, mens Kane stod for to kasser.

Det var top mod bund i en af aftenens kampe i Premier League. Det kunne også tydeligt ses allerede ved kampens start. Spurs skulle nemlig allerede komme foran efter kun to minutter. Eriksen fik bolden et par meter inde i feltet, trykkede af og Alli var over riposten: 1-0. Det var Allis syvende mål i Premier League.

Spurs fik også et par halve chancer, hvor blandt andet Son næsten fik skubbet en hælafslutning i mål, der mindede om hans mål mod Watford, men lige forbi i sidenettet. Målet til 2-0 kom da også. Kane sparkede et hårdt skud på mål, og Alli blev revet ned på riposten, og et noget tyndt straffe blev prompte dømt. Kane skulle sparke og scorede iskoldt til 2-0.

Et par minutter senere var det dog igen Spurs’ tur. Kane satte fuldstændig Norwich-venstrebacken, men på stolpen. Spurs gik herefter til pause 2-0.

Norwich fik deres første store chance fem minutter inde i anden halvleg. Et indlæg kom ind i boksen, og Naismith headede bagud, og skuddet sneg sig lige forbi venstre opstander.

Men Norwich blev ved. En masse klumpspil i feltet ledte til en Norwich-scoring, men offside. Denne gang var Spurs meget heldige, da Bassong bare skulle have ladet skuddet gå i mål.

I en lidt kedelig anden halvleg skulle Spurs endnu en gang skyde på stolpen. Kane snuppede bolden fra en forsvarsspiller og løb alene mod mål, men skuddet tog indersiden af stolpen. Kane fik helt til slut endnu en lignende chance, og denne gang afsluttede Kane sikkert og 3-0.

Det blev ikke til mere, og Spurs er nu oppe på tredjepladsen med en bedre målscore end rivalerne fra Arsenal.