Kent Nielsen roser nyindkøb
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

Kent Nielsen roser nyindkøb

Kent Nielsen er glad for, hvad han har set fra Frederik Tingager og Jóan Simun Edmundsson i vinteropstarten.

Mandag tabte OB 2-0 til Djurgården. Tirsdag skal fynboerne i kamp igen, når reserverne skal testes mod Podbrezova fra Slovakiet. Her får træner Kent Nielsen lejlighed til at se nærmere på blandt andre Frederik Tingager og Jóan Simun Edmundsson, der er nye i OB-truppen efter skifter fra henholdsvis Holbæk og Vejle. 

- Man er altid lidt spændt på de nye spillere. En spiller som Frederik Tingager kommer fra 2. division, så selvom vi kendte ham godt, så er man altid spændt på, hvordan han reagerer på øget træningsmængde og på, at tingene går lidt hurtigere. 

- Men han har været positiv, ekstremt ærgerrig og lærevillig, og de udfordringer, han har fået mod Horsens og Helsingør, har han klaret godt. Så han skal nok få nogle muligheder hernede, og det er vi spændt på, hvordan han klarer.

Det samme med Jóan Simun Edmundsson, der er kommet ind i truppen for nylig. Det er tydeligt at han er en meget kreativ spiller, og det glæder vi os til at se mere til i kamp også, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

Kent Nielsen fortæller yderligere, at han i morgendagens kamp vil eksperimentere med kantspilleren Lucas Jensen som back.