Tennis: Delray Beach & Rio
Spil

Tennis: Delray Beach & Rio

Gambleren angriber én dame- og én herrekamp fra tennis-udvalget denne onsdag aften

Onsdag 17.35
Polona Hercog - Sorana Cirstea 2, 28 units
Odds 2,55 Unibet

Vi starter med at vove pelsen på Cirstea, som jeg ellers tiltænke en lidt svær kamp i første runde, fordi hun kom lige fra to hard court-turneringer, men hun fremviste bare endnu mere af sin åbenbart strålende form lige nu. Hun har allerede været i to finaler i 2016 og vundet den ene, og selvom begge var på hard court, klarede hun omstillingen til grus med bravour og vandt 6-2 6-1.

Det pudsige i forbindelse med dén kamp er, at hun BANKEDE Haddad-Maia som for præcis et år siden sendte Hercog ud af 2. runde her i Rio. Hercog ligger nummer 81 i verden, så nok rangerer hun som favorit mod Cirstea, men så er hun heller ikke bedre, og hvis rumæneren vitterlig er i kanon-form, som resultaterne indikerer, ser odds 2,55 yderst fristende ud. 

Onsdag 20.35
Illya Marchenko - Rajeev Ram 1, 43 units
Odds 1,68 Unibet

Bernard Tomic må have haft én af de dage, hvor hovedet var et andet sted, for han vil ikke tabe til en spiller som Rajeev Ram, hvis han mentalt var på toppen. Det håber jeg så Marchenko er, for han bliver min satsning i aften i Delray Beach, hvor disse to skal op imod hinanden på hard court. Spillet retter sig mestendels IMOD Ram. Siden august 2012 har han kun én eneste gang klaret sig videre fra anden runde i en ATP-turnering. Det var på græs i Newport. Stabilitet er med andre ord ikke en varetegn.