Sisto: Beviste meget overfor mig selv i dag
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Europa League

Sisto: Beviste meget overfor mig selv i dag

Efter et hårdt 2015 er 2016 allerede kommet godt i gang for Pione Sisto, der spillede en drømmekamp mod Manchester United i Europa League torsdag aften.

FC Midtjylland slog torsdag aften Manchester United på hjemmebane i Europa League med 2-1, og fik derfor et godt udgangspunkt til returopgøret. FCM's første målscorer, Pione Sisto, var efter kampen stolt over sejren, men han havde dog også regnet med, at FCM sagtens kunne være med i kampen.

- Hvis du spørger mig, så havde jeg forventet, at det skulle blive sådan en kamp. Vi vidste godt, at vi kunne ramme dem på et højt presspil, som de måske ikke er vant til i Premier League. Men ellers kender de os ikke, og vi er et hold, som har det fint med at spille med en masse dueller og høje bolde. Det passer os derfor fint at møde et engelsk hold, siger Pione Sisto efter kampen til tipsbladet.dk.

Troen på, at midtjyderne går videre er heller ikke til at tage fejl af. Særligt efter oplysningen om, at FCM aldrig har tabt i England.

- Vi går videre, lød det med et grin fra kantspilleren.

Kampen igennem drillede Pione Sisto gang på gang modstandernes forsvar, men han var efter kampen ikke meget for at rose sig selv eller erkende, at han beviste, at han nu er klar til at rykke videre efter denne præstation.

- Jeg spiller for at bevise overfor mig selv, at jeg rykker mig i den rigtige retning, og hele tiden bliver bedre til det, og det har jeg det godt med. Men i dag var det perfekt, og jeg vil bare gerne bygge på, og det er dejligt, når man ikke længere skal tænke på skader, forklarer han. 

Her peger Pione Sisto på, at det særligt er på den sidste tredjedel af banen, at han kan forbedre sig. 

Returkampen i Europa League er på torsdag i næste uge.