Buffon hylder Neuer før CL-brag
Getty
Champions League

Buffon hylder Neuer før CL-brag

Tirsdag brager Juventus og Bayern München sammen i et intenst Champions League-opgør, og før stormødet er der respekt mellem de to kamphaner.

Tirsdag bliver en yderst interessant Champions League-dag. Arsenal byder FC Barcelona op til dans, men også i Talien er der lagt op til et drama af de store. Her får Juventus besøg af de tyske giganter fra FC Bayern München, hvor et stjernemøde venter. 

Især målmandsposten er i fokus før tirsdagens kamp mellem Juventus og Bayern München. Kampen byder nemlig på en direkte duel mellem to af verdens bedste målmænd, når Gianluigi Buffon og Manuel Neuer står over for hinanden. To keepere med stor indbyrdes respekt, og forud for kampen tirsdag er der da også roser fra Juventus-keeperen i retning mod Neuer: 

- Jeg har set en masse fantastiske målmænd i løbet af min efterhånden lange karriere. Jeg har ennda været så heldig, at jeg har kunne beundre flere af dem. Manuel Nauer er helt bestemt blandt dem. Han er en målmand, der spiller med et stort mod. Det kan man på ingen måde tage fra ham. Han er en ægte nøglefigur for Bayern, siger Buffon på et pressemøde op til kampen. 

Juventus og FC Bayern München mødes klokken 20:45 tirsdag aften.