Gode United-nyheder: Fire skadede spillere tilbage i træning
Foto: Polfoto
Premier League

Gode United-nyheder: Fire skadede spillere tilbage i træning

Fire af Manchester Uniteds førsteholdsspillere, der var en del af klubbens liste af 14 skadede spillere er nu vendt tilbage til træning.

Marcos Rojo og Antonio Valencia, der har været ramt af længerevarende skader, var en del af den 20-mands trup, der tog del i onsdag morgens træning på klubbens træningsanlæg Carrington forud for torsdag aftens møde med FC Midtjylland.

Endvidere var Matteo Darmian og Adnan Januzaj med i træningen. Førstnævnte fik pådrog sig en forvredet skulder i løbet af mødet med Sunderland, hvor han blev erstattet af Donald Love. 

Men David de Gea tog ikke del i sessionen, hvilket antyder, at han ikke vender tilbage i tide til torsdagens møde, mens Chris Smalling, Cameron Borthwick-Jackson og Will Keane heller ikke var til stede under træningen. 

De Gea var én af de 14 spillere, der var utilgængelige i det første opgør på MCH Arena, efter han pådrog sig en knæskade under opvarmningen til mødet med de forsvarende danske mestre. 

Manchester United skal vende et 2-1-nederlag mod FC Midtjylland, når der klokken 21.05 fløjtes op til kamp på Old Trafford.