Målsætning er top seks: Men Randers-bomber jagter topplacering
Foto: René Schützé/Polfoto
Superliga

Målsætning er top seks: Men Randers-bomber jagter topplacering

Angriber Mikael Ishak sigter mod toppen af dansk fodbold. Målsætningen hedder top seks, men Ishak tror på, at der er mere i vente.

Den svenske angriber Mikael Ishak scorede i efteråret fire gange i Superligaen for Randers FC, og at dømme ud fra testkampene i opstartsfasen, er der en del flere mål i vente. Alene i testkampene scorede den 22-årige svensker fire gange for Randers FC, og han er - som holdet - klar til første kamp søndag, hvor SønderjyskE gæster Kronjylland. Således har Randers en målscore på 14-1 fra testkampene, hvor klubben blandt andet spillede 0-0 med Shakhtar Donetsk og slog Lokomotivi Tbilisi 3-0.

- Det ser rigtig godt ud. Vi har spillet godt, og vi har vundet kampene. Personligt er jeg meget tilfreds med, at jeg har scoret mange mål og lagt op til mål, siger Mikael Ishak til tipsbladet.dk:

- Vi har spillet mere som et hold. Vi har ikke de store stjerner, så vi er bedst, når vi spiller sammen og hjælper hinanden. I efteråret scorede vi mange mål, men vi lukkede også en del ind, så vi skal finde det perfekte niveau, siger angriberen.

Randers er nummer seks før Superligaens sidste 15 kampe, og netop top seks er målsætningen i klubben. Ishak peger dog på, at det sagtens kan lade sig gøre at slutte højere i tabellen.

- Vi har ambitioner om at komme i top seks, men personligt mener jeg, vi er gode nok til at tage ambitionerne et skridt op, siger Mikael Ishak.

Det har været imponerende, hvad klubben har formået at skabe i testkampene, hvor det har set bundsolidt ud og tilmed mod gode modstandere. Specielt med tanke på, at Randers FC har været gennem en turbulent tid, hvor klubben var i dialog om et opkøb af klubben, hvor sportsdirektøren sagde op, og hvor salget faldt til jorden. Og hvor den administrerende direktør efterfølgende sagde sit job op.

Ishak håbede på et opkøb af Randers FC dengang, men er glad for, at det endte, som det er gjort.

- Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg var virkelig spændt og glad på klubbens vegne (over det mulig opkøb af Randers FC, red.), men da der begyndte at komme rygter om, at træneren ville blive fyret, håbede jeg meget på, at det ikke ville gå igennem. Så jeg er glad for, at det endte, som det gjorde, og at Colin og Thomas (Todd og Thomasberg, red.) bliver i klubben. Nu har vi også fået Ole og Michael ind (Nielsen og Gravgaard, red.), og det var det bedste, der kunne ske for os, siger han forklarer:

- Der var meget spekulation, fordi der ikke var nogen, der bekræftede for os, hvad der ville komme til at ske (ved et klubopkøb, red.). Vi vidste ikke, hvem der ville komme, og hvem der skulle gå, og vi vidste ikke, hvad der ville ske med spillerne. Men det endte på den bedst mulige måde.

For dig var det vel lidt, som du har været vant til med al balladen i din Parma-tid?

- Jeg kan vel sige, at det var en helt normal oplevelse, siger Ishak med et glimt i øjet.

Ishak og Randers åbner som sagt foråret søndag mod SønderjyskE, der aktuelt er nummer fire i Superligaen.