Ny OB-målmand: Jeg lærte meget af Anders Lindegaard
Foto: OB
Superliga

Ny OB-målmand: Jeg lærte meget af Anders Lindegaard

Sten Grytebust rådførte sig med Anders Lindegaard, inden han skrev kontrakt med OB.

Det er en klassiker, når en ny spiller kommer til Superligaen. De første, de fleste fans, journalister og godtfolk gør, er at søge på spillerens navn på Google og se, hvad der dukker op. 

I den nye OB-målmand Sten Grytebusts tilfælde var det fortiden i Aalesund, der sprang i øjnene hos de fleste. Grytebust har været fast førstekeeper i den norske klub gennem en årrække, siden han afløste en vis dansker i målet. Grytebusts forgænger i Aalesund-målet var således Anders Lindegaard, der har en fortid i OB, så nu krydser de to keepere altså spor igen.

Sten Grytebust husker tydeligt Anders Lindgaard fra deres fælles tid i Aalesund.

- Det var en fin tid. Han kom først til Aalesund på en lejeaftale, og han spillede som førstemålmand før mig. Jeg sad på bænken i et helt år, hvor jeg ikke spillede en eneste kamp, men han gjorde det virkelig godt i Aalesund, og jeg lærte meget af ham. Vi har også haft lidt kontakt med hinanden i tiden efter han var i Aalesund, fortæller Sten Grytebust til tipsbladet.dk.

Den nybagte OB-målmand rådførte sig blandt andet med Anders Lindegaard inden han skrev kontrakt med OB.

- Vi har har haft kontakt både før og efter min kontrakt med OB. Vi skrev lidt frem og tilbage, inden jeg skiftede til OB, og vi har også talt efterfølgende og ønsket hinanden held og lykke. Han har sagt, at jeg må sige til, hvis jeg har brug for hjælp i Odense. Det sætter jeg pris på, siger Sten Grytebust. 

Sten Grytebust har skrevet en kontrakt med OB, der løber frem til sommeren 2019. Han spiller sin anden kamp for OB fredag aften, når fynboerne møder AaB i Aalborg.