Bayern udnyttede Juventus' kollaps i tillægstiden og den forlængede spilletid

Med 2-2 fra første opgør, var returopgøret mellem Bayern München og Juventus helt åbent.

Det var dog tyskerne, som var smalle favoritter til kampen. Juventus var noget svækkede, da hverken Georgio Chiellini og Paulo Dybala var med for italienerne. Bayern kom formstærke og i tæt på stærkeste opstilling. Ligeledes var de på hjemmebane og kunne egentlig blot kunne nøjes med 0-0 eller 1-1.

Men det stod tidligt klart, at det ikke ville ende sådan. For allerede efter en lille halv time førte gæsterne noget overraskende med 2-0 mod hjemmeholdet. Det første mål faldt allerede i det femte minut, hvor Paul Pogba udnyttede en stor kommunikationsfejl i Bayern-forsvaret, hvorefter han blot kunne trille bolden i kassen til 1-0.

Omkring 20 minutter senere startede et spansk show af de større. Alvaro Morata opfangede David Alabas fejlpasning, hvorefter han helt alene driblede fra eget felt til modsatte ende af banen, hvor han med en kort pasning satte bolden op til Juan Cuadrado, der med en fiks skudfinte satte to forsvarer af og sparkede bolden ind bag Manuel Neuer.

I anden halvleg fortsatte Morata med at skabe store problemer for Bayern. Den store spanske angriber udfordrede Bayern-defensiven på både fart og fysik, og efter en lille times tid, var han to gange inden for kort tid tæt på at bringe Juventus yderligere i front.

Den spanske angriber var dødsensfarlige hver gang, han nærmede sig Bayern-målet, men han formåede ikke at udnytte det og sparke bolden i mål selv. Minuttet efter at han blev udskiftet, gjorde Robert Lewandowski, hvad Morata ikke havde formået, da han i det 73. minut pandede et fornemt Douglas Costa-indlæg i mål på noget nær Bayerns første store chance.

I takt med at Bayerns pres blev øget, så faldt Juventus' offensive spil, men defensivt havde italienerne ganske godt styr på sagerne. Tyskerne tilspillede sig et par ganske farlige chancer, men det blev ikke rigtig farligt før det 90. minut, hvor en usynlig Thomas Müller dukkede op i Juventus' felt og headede Kingsley Comans flotte indlæg i mål. Dermed gentog Bayern Juventus' flotte comeback fra det første opgør, og så bød kampen altså på forlænget spilletid.

Juventus spillede sig til overraskende meget i forhold til, hvad de bød på i slutningen af den ordinære spilletid, og Bayerns pres mod italienernes mål. Efter to minutter var Stephan Liechsteiner centimeter fra at passere Manuel Neuer, hvorfor stillingen forblev 2-2.

Det var først i det 107. minut, at det for alvor ble farligt igen, men da endte det således også med et mål, da Thiago Alcantara i en flot et-to med Thomas Müller kunne sparkede Bayern foran i opgøret for første gang siden den aften i Torino

Derefter gik det stærkt. Juventus kollapsede. Et skidt boldtab på Bayerns banehalvdel havnede for fødderne af Kingsley Coman, der er ejet af netop Juventus, men som er udlejet til Bayern for to sæsoner. Den hurtige franske tekniker afsluttede et kontraangreb, der gik fra den ene ende af banen til den anden, hvorefter han bankede bolden op i det modsatte målhjørne. En flot scoring, der endte med at blive den matchvindende.

Tyskernes sene wake-up call var lige præcis ikke for sent. Juventus kollapsede på det værst tænkelige sted og tidspunkt, hvorfor de altså nu er ude af turneringen. Bayern er videre til kvartfinalerne.