AC-mål ikke nok: Højbjerg og Schalke slog Gladbach

Andreas Christensen scorede til 1-1, da hans mandskab Borussia Mönchengladbach besøgte Schalke 04 og Pierre-Emile Højbjerg. Kampen endte 2-1 til Schalke.

På Veltins Arena tog Pierre-Emile Højbjerg og Schalke 04 imod Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach.

Første halvleg forløb med en del store chancer til udeholdet, hvor blandt andet Raffael, Fabian Johnson og Lars Stindl havde store chancer. De to hold gik dog til pause med 0-0.

Der kom dog gang i målscoringen i anden halvleg, da Martin Hinteregger uheldigvis lavede selvmål og sendte værterne i front med 1-0. Tre minutter senere troede hjemmeholdet, at Max Meyer havde sendt dem på 2-0, men kampens dommer annullerede målet for offside.

Andreas Christensen har i denne sæson scoret to mål i Bundesligaen og i dag scorede han såmænd endnu et, da han efter meget flot kombinationsspil med Lars Stindl forbipasserede Ralf Färhmann i Schalke-kassen.

Det var dog kort tid, at den danske stopper kunne fejre sit mål, for tre minutter senere sendte Leon Goretzka værterne i front med 2-1.

Den danske stopper var endda tæt på at score til 2-2, men kunne se sit slud reddet på glimrende vis af Ralf Fährmann, hvorfor kampen endte 2-1 til Pierre-Emil Højbjerg og co. Den danske midtbanespiller spillede alle kampens minutter.