Higuain sikrede Napoli tre vigtige points

Napoli formåede ikke, at sikre tre points på hjemmebane, da Genoa søndag var på besøg.

Serie A's nummer 12 Genoa var søndag aften på besøg hos Napoli i jagten på den tiende sæsonsejr. Napoli derimod skulle lukke det seks points hul der var mellem dem og rækkens førerhold, Juventus.

Jagten fik dog en dårlig start, da Tomas Rincon i det tiende minut bragte gæsterne overraskende foran.

Første halvleg forløb derudover ganske chancefattigt, så det var først i anden halvleg at Napoli slog igen. Gonzalo Higuain var manden bag udligningen i det 51. minut, hvor han udnyttede Elsaid Hysajs flotte oplæg til argentineren.

Kort efter var han igen tæt på at score, men denne gang røg bolden kort forbi venstre stolpe. Længe så afbrænderen ud til at blive dyr for hjemmeholdet, men med ni minutter igen gjorde Higuain skaden god igen, da han gjorde det til 2-1.

I det andet minut af tillægsminuttet scorede Omar El Kaddouri til 3-1 - et resultat, der blev kampens endelige, hvorfor Napoli med næb og klør kravler tilbage til en tre points margin, hvor de fortsat er i skyggen af Juventus. Genoa fastholder deres 12. plads.