Jacob Schoop afviser italiensk tilbud
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Jacob Schoop afviser italiensk tilbud

Jacob Schoop har afvist Ischia Isola Verde fra den tredjebedste italienske række.

Jacob Schoop har været uden klub i noget tid, og han er på intensiv jagt efter en ny arbejdsgiver. Det har blandt andet bragt ham til USA og Norge, hvor han har prøvetrænet med henholdsvis Orlando City og Lillestrøm. Begge steder uden at blive tilbudt en kontrakt.

Den arbejdsløse tilværelse presser dog ikke Jacob Schoop mere end, at han har is nok maven til at sige nej til de tilbud, der ikke falder i hans smag. I den forbindelse har han blandt andet afvist et bud fra Italien. Ischia Isola Verde fra den tredjebedste række har haft snøren ude efter den danske midtbanespiller, men det blev et nej fra Jacob Schoop.

- Det har han afvist. Det ligger i Syditalien og var bare ikke særlig interessant for Jacob, siger spillerens agent, Gulli Tomasson, til tipsbladet.dk.

Dermed fortsætter klubjagten for Schoop, der var uheldig på flere måder i Lillestrøm, hvor han var til prøvetræning.

- Han blev skadet under opholdet i Lillestrøm, og da klubben fik en skade i midterforsvaret, og kun havde penge til én ny spiller, valgte de at hente en midtstopper i stedet for en midtbanespiller, som egentlig var planen. Vi er nu i dialog med flere klubber i både Danmark og udlandet, siger Gulli Tomasson, der ikke tør spå om, hvornår der er klarhed over fremtiden for den kontraktløse dansker:

- Det kan være i morgen, men det kan også være om en eller to uger.

Jacob Schoop har senest tørnet ud for KR Reykjavik på Island.