Rygte: Higuain-forlængelse med Napoli, når CL er matematisk sikret
Serie A

Rygte: Higuain-forlængelse med Napoli, når CL er matematisk sikret

Italiensk medie erfarer, at Napoli vil forlænge kontrakten med Gonzalo Higuain, når Champions League er sikret matematisk.

Det ser fint ud for Napoli, der har fem point ned til AS Roma på andenpladsen. Netop Roma er det mandskab, syditalienerne møder på mandag i et sandt Champions League-brag. Vinderen af opgøret - særligt Napoli, hvis de skulle gå hen at vinde - står med gode kort på hånden inden de sidste tre kampe i bestræbelserne efter at slutte på andenpladsen, som giver direkte CL-kvalifikation. 

Og spørger man Mediaset, er Higuains fremtid tættere og tættere på Napoli. Angiveligt har der været et håndtryk med klubpræsidenten Aurelio De Laurentiis om, at man vil forlænge kontrakten, og dialogen mellem Higuain og De Laurentiis er fuldstændig flydende. 

Mediaset mener at vide, at når Champions League er matematisk sikret (no jinx mod Napoli, men hvis det altså sker red.), vil det hele blive annonceret. 

Til gengæld er TV-mediet overbevist om, at Manolo Gabbiadini ikke er interesseret i at blive i klubben længere. Angriberen har ikke fået voldsomt meget spilletid (i 17 ud af sine 21 Serie A-kampe har han ikke fået mere end 45 minutters spilletid red.), og han vil gerne spille noget mere. Klubber som Wolfsburg, Lazio, West Ham og Inter er interesserede i den 24-årige angriber. Napoli har dog ingen interesse i at sælge den tidligere Sampdoria-angriber til andre Serie A-klubber, så det er mest sandsynligt, Gabbiadini bliver solgt til et andet land end Italien.