Colin Todd: Man behøver ikke teknologi for at se målet
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Colin Todd: Man behøver ikke teknologi for at se målet

Randers-træner Colin Todd var ude med riven mod dommer Kehlet og hans linjedommer, da de ikke så, at bolden var over stregen mod Nordsjælland.

Randers spillede søndag 2-2 mod FC Nordsjælland, men det burde måske aldrig have været blevet så spændende, som den blev. I første halvleg havde Randers bolden over stregen, men målet blev aldrig dømt. En situation hvor Mikael Ishak fik sendt et skud mod Martin Jensen, som fumlede bolden over stregen, og kravlede tilbage og fik den hevet tilbage inden dommer Kehlet opdagede det.

Efter kampen var Randers-træner Colin Todd ikke sen til at kritisere situationen i et interview med Eurosport 2.

- Man taler meget om teknologi disse dage, men man behøver slet ikke her. Det er helt simpelt her. Linjedommeren laver en fejl her, og han skulle have hjulpet dommeren her. Det er det de skal. Hjælpe med at tage de store beslutninger. Vi skal gøre vores job, og de skal gøre deres, siger Colin Todd til tv-stationen.

- Jeg er ked af det på mine spilleres vegne, for vi kontrollerer kampen. 

Han peger desuden også på, at det var hårdt at se sig selv komme bagud efter anden halvlegs begyndelse.

- Der er perioder i kampe, hvor man skal grave dybt i sig selv, men vi kom tilbage, og vi kunne have vundet den. Vi burde have vundet den, lyder det fra den britiske træner.

Det var først til allersidst i den ordinære spilletid, at Mikael Ishak fik revanche fra målet, som han ikke fik i første halvleg, da han udlignede til 2-2.