Aabech: To fantastiske år i AGF
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Superliga

Aabech: To fantastiske år i AGF

Kim Aabech får ikke forlænget sin aftale med AGF, men han håber på også at spille Superliga efter denne sæson.

AGF gjorde det tirsdag officielt, at fem spillere forlader klubben, når denne sæson er forbi. Der er tale om de lejede spillere Emil Nielsen og Aleksandar Cavric, mens også Adrian Piscu, Malthe Dahl Overgaard og Kim Aabech forlader klubben, når deres aftaler udløber.

Især sidstnævnte spillede en prominent rolle i sidste sæson, hvor han var med til at sikre AGF oprykning. Og under Morten Wieghorst spillede han også en del i efteråret, men siden Glen Riddersholm kom til som træner i januar, har Aabech skulle leve med en rolle primært som indskiftningsspiller.

- Jeg har har haft to fantastiske år her i klubben. Jeg blev hentet til for at sikre oprykning til Superligaen og siden overlevelse i Superligaen. Begge dele er lykkedes, så det har været en positiv tid, siger Kim Aabech til Ekstra Bladet.

- Jeg har ikke været den vigtigste spiller i AGF den seneste tid, så det er naturligt, at vi skilles nu. Forhåbentlig finder jeg en Superliga-klub, hvor jeg kan få en noget større rolle på holdet, siger han videre.

Med Aabechs farvel løser AGF formentlig en del lønkroner, og så kan Riddersholm så småt begynde at slibe truppen, som han gerne vil.