Atletico Madrid forlænger med spansk stortalent
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
La Liga

Atletico Madrid forlænger med spansk stortalent

21-årige Saul har forlænget sin aftale med Atletico Madrid.

Den spanske klub Atletico Madrid, der er i Champions League-finalen, har valgt at forlænge aftalen med en af klubben unge og meget, meget lovende spillere, der allerede har fået sit gennembrud på Diego Simeones hold.

Der er tale om den 21-årige midtbanespiller Saul, der ligeledes er blevet udtaget til det spanske landshold, der om en lille måneds tid er blandt de største favoritter ved sommerens EM. Der er tale om en spansk bruttotrup, men han har altså fortsat muligheden for at komme med til turneringen i Frankrig.

Saul havde oprindeligt kontrakt frem til sommeren 2020, men Atletico Madrid har føjet et år til aftalen og formentlig givet Saul en klækkelig lønforhøjelse.

Spanieren scorede det vigtige mål i første Champions League-semifinale, hvor Atletico Madrid vandt med 1-0 hjemme over Bayern München, mens returopgøret blev vundet af den tyske klub med 2-1. Atletico Madrid gik videre på reglen om udebanemål og er klar til mødet med ærkerivalerne fra Real Madrid i finalen, der spilles i Milano.

Tidligere er den spanske midtbanespiller sat i forbindelse med klubber som Manchester United, men med den nye kontrakt virker det ganske enkelt til, at han bliver i hovedstadsklubben.