Ronaldo: Jeg stopper som 41-årig og afslutter karrieren i denne klub
Foto: Daniel Ochoa de Olza/Polfoto
La Liga

Ronaldo: Jeg stopper som 41-årig og afslutter karrieren i denne klub

Cristiano Ronaldo fortæller, at han indstiller karrieren som 41-årig og afslører, hvilken klub han gerne vil afslutte karrieren i.

Cristiano Ronaldo. Et fænomen. 347 kampe i Real Madrid. 364 mål. 115 assists. Portugiseren er en levende legende, og han fortæller, at han først vil indstille karrieren, når han er 41 år. 

- Jeg vil blive i Real Madrid. Indstille karrieren? Inden for 15 år. Jeg stopper, når jeg er 41 eller noget i den stil. Forlængelse af kontrakten? Hvem sagde det? Det ville være godt, hvis det var Florentino Perez. Det ville være smart af Real Madrid. Hvis du var præsident i klubben, ville du så forlænge min kontrakt? Selvfølgelig vil jeg gerne blive. Der har været gode og dårlige stunder i klubben. Sådan er livet. For fire år siden var jeg ikke glad i klubben, fordi der skete ting, jeg ikke brød mig om. Nu er jeg glad, og jeg vil gerne fortsætte, fordi jeg kan ikke se nogen bedre klub end Real Madrid. Hvis du lægger alt sammen, er der intet bedre. Glem PSG. Glem alle. Madrid er er det bedste hold, siger Ronaldo til AS. 

Cristiano Ronaldo og Real Madrid har mulighed for at hjemtage Champions League-trofæet for 11. gang i klubbens historie på lørdag i Milano. Her står Los Blancos over for bysbørnene fra Atletico Madrid.