Thorup: Var det farligste hold
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Thorup: Var det farligste hold

FCM-cheftræner Jess Thorup mener, at hans hold blev fejldømt, og at man skulle have vundet kampen, hvis der skulle have været fundet en vinder

FC Midtjylland og AaB spillede uden mål til aften, hvor FC Midtjylland dog burde have fået i hvert fald en scoring inden pausen, efter Martin Pusic fejlagtigt fik underkendt sin scoring. Og Martin Pusic blev siden udskiftet til stor og synlig utilfredshed for angriberen selv. Det spurgte TV3+ FCM-cheftræner Jess Thorup om efter kampen, hvor han satte ord på angriberudskiftningen.

- Vi har rigtige dygtige spillere til at sidde på bænken, og jeg synes ikke, at Martin fik sit spil til at køre, og han holdt ikke rigtig fast i bolden. Vi har en rigtig dygtig angriber i Paul (Onuacho, red.), og det er kun mirakelredninger fra Nicolai (Larsen, red.), der gør, at han ikke scorer, så den udskiftning er jeg rigtig godt tilfreds med.

Med resultatet og præsationen var cheftræneren godt tilfreds og fortsætte med at sige, at han mener, at man måske kunne have fortjent sejren.

- Umiddelbart scorer vi et tidligt mål, der bliver forkert annulleret. Jeg synes, at vi bringer rigtig meget energi og presser AaB helt fantastisk og producerer flere chancer. Skulle der have været en vinder, skulle det have været os.