Isco om kritik: Respekterer folk, der ikke værdsætter min fodbold
Foto: Daniel Ochoa de Olza/Polfoto
La Liga

Isco om kritik: Respekterer folk, der ikke værdsætter min fodbold

Isco er ikke nødvendigvis en populær skikkelse i Real Madrid, men det tager den boldsikre spanier ganske roligt.

Hvis det ikke er årets største fodboldaften, vi står over for som fodboldfans i aften, så er det dog alligevel en af de største. Champions League-finalen skal spilles, og det bliver en hektisk affære mellem de to ærkerivaler, Real Madrid og Atletico Madrid. 

Og er der en ting som er sikker i fodboldverden, så er det, at alle har forskellige holdninger om, hvordan det skal spilles, hvem der er den bedste og vi kunne blive ved. 

Et godt eksempelv er meningerne om Isco. Real Madrid-midtbanen har mødt meget kritik under sit ophold hos Los Galacticos. Mange mener blandt andet, at han ikke er god nok til holdet, og men det tager han rimelig roligt. 

- Det respekterer jeg. Folk har hver deres mening. Alle kan ikke lide de samme spillere. Der er også folk, der kritiserer de bedste spillere i verden, og det giver ingen mening, men der vil altid være folk, der ikke værdsætter din fodbold, siger han til TV3 Sport og fortsætter:

- Det er bare noget, vi må leve med, og det er vi vant til. 

Rygterne om et muligt skifte væk fra klubben florerer ligeledes, og har gjort det længe. Men den kreative spanier har ingen intentioner om at forlade Santiago Bernabeu, hvis han kan undgå det. 

- Jeg vil gerne være her. Jeg er meget glad. Hvis jeg indgår i klubbens planer, vil jeg elske at blive her. 

Isco kom til klubben i 2013, hvor han skiftede fra Malaga. Inden skiftet til det sydlige Spanien havde han fået sin fodboldopdragelse i Valencia.