To backs forlænger med Superliga-oprykker
Superliga

To backs forlænger med Superliga-oprykker

Lyngby Boldklub får to vigtige spillere på kontrakt i den kommende sæson.

David Nielsen og Lyngby Boldklub er godt i gang med at forme det hold, der i næste sæson skal sikre Lyngby-overlevelse i Superligaen. Og mandag faldt to vigtige kontrakter på plads, idet klubben har skrevet under på nye aftaler med Jeppe Brandrup og Michael Lumb.

Forlængelsen med førstnævnte skete tidligere, og nu har Lyngby så også bekræftet forlængelsen af Michael Lumb, der tidligere har spillet for klubber som FC Vestsjælland, AaB og AGF i Danmark, ligesom han har været i Zenit og Feyenoord i udlandet.

- Vi er utroligt glade for, at vi er blevet enige med Michael om en kontraktforlængelse. Han er en ekstrem idrætsmand, som har en indstilling og professionalisme, der er second to none. Af de grunde er han et stort forbillede for vores unge spillere og en stærk personlighed at have i truppen, siger træner David Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Det har været sjovt at være en del af projektet i 1. division, og jeg tror også, der er gode muligheder for, at det kan blive rigtig sjovt i Superligaen. Derfor ser jeg forlængelsen som en spændende mulighed, siger Michael Lumb.

Begge spillere har undertegnet kontrakter for det kommende år.