Hobro skriver med frisparksspecialist
1. division

Hobro skriver med frisparksspecialist

Ove Pedersen får dygtig dødboldsspecialt på kontrakt i den kommende sæson, hvor Sebastian Andersen slutter sig til Hobro IK.

De vil tilbage i Superligaen, Hobro IK.

Nedrykkerne er igang med at forme det hold, der skal få klubben tilbage i landets bedste række, og derfor henter Ove Pedersen nu forstærkning til truppen.

Der er tale om den 27-årige tidligere Viborg-spiller Sebastian Andersen, der har skrevet en etårig aftale med klubben, hvor han i foråret 2014 var på en lejeaftale.

- Vi får en rigtig dygtig spiller ind, som kender klubben og klubbens DNA. Sebastian er om muligt blevet endnu bedre siden lejeopholdet i Hobro for to år siden. Nu har vi fået muligheden for at gøre ham til vores egen, og det er vi rigtig glade for, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Hobro er et spændende projekt, og jeg håber da også, at jeg kan være med til at spille Hobro tilbage i Superligaen. Det er i hvert fald det altoverskyggende mål. Jeg var glad for at være i Hobro sidst, så jeg ser frem til at vende tilbage til klubben. Forhåbentligt kommer jeg til at spille flere kampe fra start, end jeg gjorde i Viborg i foråret, siger Sebastian Andersen.

Han fik ikke forlænget aftalen med Viborg FF, der officielt udløber på fredag, og han kan derfor skifte kvit og frit til Hobro.

Tidligere har Sebastian Andersen også arbejdet sammen med Ove Pedersen. Det var nemlig Pedersen, der som Esbjerg-træner hentede Andersen til klubben i 2010 fra HB Køge.