Hodgson: Skal være nådesløse
Foto: Polfoto
EM

Hodgson: Skal være nådesløse

Roy Hodgson efterlyser skarphed i aftenens ottendedelsfinale

England og Island spiller kl. 21.00 ottendedelsfinale, og mens det for islændingene især gælder, at man har været kyniske ved slutrundem, kan man mene, at England - Slovakiet-gruppekampen især - har været for uskarpe og ufarlige foran mål.

Det har man af gode grunde ikke råd til i aften, hvor det er knald-eller fald, og det er da også noget, som Three Lions er klar over. Landstræner Roy Hodgson håber og efterlyser i hvert fald, at hans spillere er skarpe i aften.

- Vi ved, at vi skal være så nådesløse, som vi overhovedet kan være, fordi der – desværre – ikke er nogen priser for at spille, hvad nogen vil kalde god fodbold. Det handler kun om at vinde eller tabe og om at blive eller forsvinde, siger han til Sky Sports og fortsætter om optakten frem mod ottendedelsfinalen.

- Vi har været brutale med os selv i den henseende, og vi har et brutalt fokus inden kampen. Vi har gjort det meget klart for os selv, at det ikke betyder noget, at vi i vores egne øjne spiller godt, fortæller den engelske landstræner.