OB-boss: Gør os mange overvejelser om Skulason
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

OB-boss: Gør os mange overvejelser om Skulason

OB's sportsdirektør gør sig mange overvejelser omkring Ari Skulason, der rygtes til FC Groningen, men han holder dem for sig selv.

OB's Ari Skulason løber i øjeblikket rundt i Frankrig og er en del af den islandske EM-succes, der indtil videre har bagt øboerne hele vejen til kvartfinalen ved slutrunden. Onsdag forlyder det imidlertid, at Skulason også har andet at tænke på end EM-strabadserne. 

Ifølge en hollandsk avis skal FC Groningen have sendt to repræsentanter til Sydfrankrig for at forhandle med Skulason, der har under et halvt år tilbage af sin kontrakt med OB og derfor frit kan snakke med andre klubber. Men på papiret er han altså OB-spiller seks måneder endnu, og det betyder, at fynboerne også har et ord at skulle have sagt i sagen.

De ord gemmer sportsdirektør Jesper Hansen imidlertid til de involverede parter. Han er i hvert fald meget ordknap, når snakken falder på Ari Skulason og FC Groningen.

- Det er noget, jeg ikke kommenterer på, og det er noget, vi har en dialog med Ari og hans agent om. Jeg kommer ikke til at kommentere på, hvordan vi vil reagere på det ene eller det andet. Vi har haft noget dialog omkring hvordan og hvorledes, og det, at der ikke er sket noget inden EM, var også aftalen, så ud fra det kan jeg ikke sige mere om det, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk og tilføjer, at Ari Skulasons situation er et tema i Ådalen, men også et tema, han ikke vil tage op i pressen:

- Vi gør os hele tiden overvejelser, og vi har også haft en dialog med Ari og hans agent omkring hele situationen, og som jeg har sagt masser af gange, holder vi den imellem os. Men vi har gjort os mange overvejelser. 

Ari Skulason har fået fuld spilletid i alle fire EM-kampe for Island.