Vejle forlænger med talentfuld forsvarsspiller
1. division

Vejle forlænger med talentfuld forsvarsspiller

Vejle Boldklub forlænger aftalen med Ole Bisp Rasmussen.

Der sker ting og sager i Vejle Boldklub i øjeblikket, og det har medført, at klubben ikke har haft meget tid til at sammensætte en trup til næste sæson. Af samme årsag kan truppens antal tælles på to hænder. Og der er desuden ikke nogen cheftræner.

Det helt store arbejde er dog gået i gang i Nørreskoven, og nu meddeler klubben, at man forlænger aftalen med den 20-årige forsvarsspiller Ole Bisp Rasmussen, der har spillet i Vejle hele karrieren.

- Det glæder mit Vejle Boldklubhjerte utroligt meget, at vi har forlænget med en Vejledreng. Han kommer fra Vinding SF, som er en af de lokale klubber, der bakker op om talentarbejdet og et stærkt Vejle Boldklub. Ole Bisp er først og fremmest en god fodboldspiller, og verden ligger for Oles fødder, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

Ole Bisp Rasmussen er glad for forlængelsen med sin hjerteklub.

- Vejle Boldklub har hele tiden været min første prioritet. Jeg er stolt hver eneste gang, jeg trækker den røde Vejle Boldklub-trøje over hovedet. Jeg glæder mig til at være en del af den nye rejse, klubben starter på nu, udtaler Ole Bisp Rasmussen.

Ole Bisp Rasmussens storebror, Niels Bisp Rasmussen, har tidligere på sommeren sagt farvel til Vejle Boldklub. Han er skiftet til Silkeborg IF.