Dansker var med til at bruge 415 millioner på Hulk: Spændende transfer
Generelle

Dansker var med til at bruge 415 millioner på Hulk: Spændende transfer

Hulk er skiftet til Shanghai SIPG for 415 millioner kroner, og danske Mads Davidsen, der er assistent for Sven-Göran Eriksson, ser frem til samarbejdet.

29-årige Hulk er den seneste store fodboldstjerne, der skifter til kinesisk fodbold, hvor angriberen har underskrevet en kontrakt med Shanghai SIPG FC.

Hulk kommer dermed til at arbejde med danske Mads Davidsen, der som svenske Sven-Göran Erikssons assistent på førsteholdet har en vigtig rolle i udviklingen af holdet, ligesom han er chef for U23-mandskabet.

Zenit meldte torsdag ud, at Hulk er skiftet for 415 millioner kroner, og Mads Davidsen ser ikke overraskende frem til at arbejde med en spiller af den kaliber.

- Det er en spændende tilgang til vores hold og ikke mindst ligaen, og jeg ser naturligvis frem til at arbejde med en topspiller som Hulk, siger Mads Davidsen til tipsbladet.dk.

Hulk kommer fra en sæson med 23 mål og 25 oplæg i alle turneringer for Zenit, og der er nok gode chancer for, at han tager den kinesiske liga med storm. Hulk er en fysisk stærk og forholdsvis hurtig spiller, der sparker utrolig godt til bolden og som er fremragende på dødbolde. Og Hulk har længe stået højt på ønskelisten i Shanghai SIPG FC, fortæller Mads Davidsen.

- Det er en transfer, vi har arbejdet længe på, da der er mange interessenter og udfordringer ved at lande en spiller på dette niveau, men vi er meget tilfredse med nu at have hentet Hulk, siger han og forklarer:

- Vi har søgt en spiller med stærke individuelle kvaliteter, der kan dække flere af de fire offensive positioner, en erfaren målscorer fra den øverste hylde samt en spiller, der stadig er i en god fodboldalder, og på vores liste var og er Hulk den bedste option, og heldigvis lykkes det at hente ham.

Hulk, 29 år, kommer med erfaring og skal være med til at bringe Shanghai SIPG tættere på titlen. Aktuelt er klubben nummer fire i den kinesiske række efter 15 kampe - 12 point efter topholdet Guangzhou Evergrande. Der spilles 30 kampe i ligaen.

Sidste sæson sluttede Shanghai SIPG som nummer to i den bedste kinesiske række - to point efter Guangzhou Evergrande.