Troels Kløve: Vi er ikke favoritter mod Strømsgodset
Foto: Ernst van Norde/Polfoto
Europa League

Troels Kløve: Vi er ikke favoritter mod Strømsgodset

Trods en god præstation og en 2-1-sejr hjemme mod Strømsgodset tør SønderjyskE's Troels Kløve ikke påtage sig favoritværdigheden inden returopgøret i Europa League.

Det er under tre år siden, at Strømsgodset blev norske mestre, mens Europa League-kvalifikationskampen i Haderslev i torsdags var SønderjyskE's debut på den internationale scene.

Det kunne man dog ikke se på banen, hvor det var de danske sølvvindere, der fortjent tog sejren over sidste sæsons ditto i Tippeligaen. Alligevel vil SønderjyskE's tilbagevendte kantspiller Troels Kløve ikke udråbe sit hold som favoritter inden returopgøret i Norge på torsdag.

- Den er nok meget fifty-fifty. Det kan godt være lidt farligt at rejse af sted med en sejr, fordi man tror, man kan tage af sted og forsvare den hjem. Det bliver en svær kamp for os, ikke mindst fordi det er på kunstgræs, og de vil komme med fuld fart, siger Troels Kløve til Tipsbladet.

Men selvom det måske ligger på vippen, hvem der går videre, føler Troels Kløve, at sejren på hjemmebane var helt fortjent. Og ét af elementerne fra sejren skal sønderjyderne tage med sig til Norge, hvis de skal vende hjem med en videre kvalifikation i bagagen.

- Vi spillede ikke en perfekt kamp, men jeg følte, at vi var bedre end dem. Vi havde overtaget på mange parametre, for eksempel på dødboldene. Sammen med vores omstillinger er det noget af det, vi skal straffe dem på i returkampen, mener han.

SønderjyskE tager til Norge med en føring på 2-1 fra første opgør i Haderslev.