Brendan Rodgers: Kolo Touré er snart Celtic-spiller
Foto: tipsbladet.dk
Generelle

Brendan Rodgers: Kolo Touré er snart Celtic-spiller

Brendan Rodgers fortæller, at Kolo Touré snart kan kalde sig Celtic-spiller, og dermed får Erik Sviatchenko en ny konkurrent i midterforsvaret.

Kolo Touré er snart Celtic-spiller. Det siger Celtic-manager Brendan Rodgers. Ivorianeren var i dag at finde på Celtic Park og observerede kampen mellem Celtic og Leicester fra en lounge. Den tidligere Liverpool-manager afslører, at Touré i morgen med al sandsynlighed kan kalde sig Celtic-spiller. 

- Kolo Touré(-handlen, red) burde blive gennemført i morgen. Jeg købte ham til Liverpool for at tilføje noget erfaring, og man så fra hans betydning der, at han var en meget vigtig spiller. Han spillede i Europa League-finalen, og han var fremragende i de store kampe, da jeg var der. Han er en fantastisk professionel spiller. Han har stor erfaring, og han kan virkelig hjælpe de unge spillere, siger Rodgers til Celtics Twitter.

Brendan Rodgers siger, at det er for tidligt at lade Touré spille på onsdag i CL-kvalifikationen mod Astana, men at ivorianeren får mulighed for at vise sig frem om en uge, når Celtic møder Barcelona i International Champions Cup. 

Kolo Touré spillede 71 kampe for Liverpool, hvor det blev til en enkelt scoring og tre assists.