Yussuf Poulsen: Har tænkt mere med hjertet end hjernen
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Landshold

Yussuf Poulsen: Har tænkt mere med hjertet end hjernen

Danske Yussuf Poulsen forklarer, hvorfor han har takket nej til OL.

Den danske angriber Yussuf Poulsen stod som et sikkert kort på U-landstræner Niels Frederiksens hold itl OL, men her mindre end en uge før afrejse til Rio har truppens største stjerne meldt fra til turneringen sammen med Uffe Bech, der ikke kan nå at blive sin skade kvit.

Dermed er angriberen ikke med til OL, hvor Niels Frederiksen i stedet håber på at kunne få dispensation til at tage 17-årige Jacob Bruun Larsen fra Dortmund med.

Yussuf Poulsen har forklaret afbuddet med, at det ahr været et svært valg, men at han gerne vil være stamspiller for Leipzig i Bundesligaen, og det kræver så altså, at han siger fra til OL.

Over for Canal 9 uddyber han sin beslutning, og han forklarer, hvorfor afbuddet kommer så sent.

- Jeg ville gerne have meldt det ud før, og I ved jo så heller ikke, hvornår jeg har meldt det til Niels Frederiksen, hvilket er en anden ting. Men jeg har nok i starten tænkt mere med hjertet end med hjernen, og det er klart, at OL følelsesmæssigt er noget større, som jeg også selv har været med til at kvalificere mig til. Men jo tættere vi er kommet på, jo mere har jeg tænkt over, hvad der er bedst for min karriere, og ikke kun hvad jeg helst vil. Og jeg er så endt med den her beslutning, siger Yussuf Poulsen til Canal 9.

Angriberen fra RB Leipzig fortæller videre, at klubben har ytret ønske om, at Poulsen blev hjemme.