Kasper Junker klar til at sænke Randers
Foto: René Schütze/Polfoto
Superliga

Kasper Junker klar til at sænke Randers

AGF'eren Kasper Junker er i målhumør for tiden, og han er klar til at lade det gå ud over Randers FC på søndag.

Allerede i sæsonens første to kampe i AGF har Kasper Junker spillet flere Superliga-kampe fra start, end han gjorde i sine tre sæsoner i Randers FC. Junker, der før denne sæson rykkede til AGF, spiller formentlig sæsonens tredje kamp fra start på søndag, hvor modstanderen er netop Randers FC.

Og Randers, der selvfølgelig kender alt til Junker, kan godt begynde at forberede sig på at stå over for en varm angriber. Junker kommer ind til opgøret med selvtillid og mål i bagagen, og han er klar til at sænke sin tidligere arbejdsgiver, skulle muligheden opstå.

Angriberen, 22 år har scoret i sæsonens to første kampe, og så sent som tirsdag kom han igen på tavlen i en testkamp mod Galatasaray. Så målet er at gøre AGF's gode start på Superligaen endnu bedre og samtidig selv fortsætte de lovende takter.

- Det er super dejligt og vigtigt at vise de kvaliteter, jeg har. Så handler det om at gribe chancen, når den kommer. Det har jeg gjort indtil videre, men der er meget endnu, der kan blive bedre, siger Kasper Junker til tipsbladet.dk og forklarer en af årsagerne til, at han ikke slog til i Randers:

- Når du får 10 minutter i en kamp, har du selvfølgelig mulighed for at bevise noget, men det er langt sværere, når det er så få minutter, og man bliver indskiftet. Sådan er fodbold også. Jeg tror, at mit skifte hertil var en blanding af, at jeg søgte efter tillid, og at det her hold spiller god angrebsfodbold, siger han.

Og altså netop Randers er nu modstanderen, og Kasper Junker er udmærket klar over, at der er mange tråde mellem Randers FC og AGF.

- Jeg tror, det bliver en super sjov kamp at spille. Der er i hvert fald lagt op til et brag, hvor folk fra begge sider vil være tændte. Det bliver en sjov kamp - en krig - og vi kommer 100 procent ikke til at hvile på noget som helst. Det bliver helt sikkert sjovt at spille mod nogle af de gamle gutter, siger Kasper Junker til tipsbladet.dk og forklarer:

- Det skal nok gå hen og blive et intenst opgør, fordi der har været så meget med de to klubber her. Det er selvfølgelig en kamp som enhver anden, så vi skal holde os til gameplanen og ikke lade følelserne løbe af med os. Men man kan godt mærke, at der er noget på spil, siger han.

Kasper Junkers klubskifte betød også, at han kom til at arbejde under Glen Riddersholm i AGF, og den 22-årige målskytte har været godt tilfreds med samarbejdet indtil videre.

- Han går op i detaljer, og han går op i at udvikle spilleren. På det punkt passer vi godt sammen, fordi jeg ikke stiller mig tilfreds, og fordi jeg vil fortsætte min udvikling.

- Han er en dygtig formidler af en gameplan - især det taktiske - og så er han god til at motivere, siger Kasper Junker.

AGF-angriberen er startet inde, fordi Morten 'Duncan' Rasmussen sidder ude med en skade. Junker er på en aftale, der løber frem til sommeren 2019.