Fischer med scoring, da Aston Villa blev besejret 3-1

Viktor Fischer blev matchvinder for Middlesbrough, da han scorede til 2-1 i holdets opgør mod Aston Villa her til aften.

Middlesbrough mødte her til eftermiddag Aston Villa, og det var noget af en kamp for Fischer og kompagni. For selvom mansdkabet fra det nordøstlige England hurtigt kom bagud ved Nathan Baker, udlignede Boro efter en times spil. Alvaro Negredo stod for scoringen.

Efter 75 minutter kom danskerscoringen, da Fischer spillede et-to med den spanske angriber. Få sekunder senere var bolden inde bag Villa-keeperen efter en kølig afslutning fra den tidligere Ajax-spiller.

To minutter senere udbyggede Jordan Rhodes og lukkede og slukkede kampen. Dysten mellem de to mandskaber sluttede 3-1 til Karankas tropper.