OL-håndbold: Danmark for store favoritter
Spil

OL-håndbold: Danmark for store favoritter

Frankrig spiller den første semifinale mod tyskerne, og så rykker Danmark ind i nat mod Polen, som er for store outsidere

Fredag 20.30
Frankrig - Tyskland 1
Odds 1,55 Unibet

Bagud med 4 mod DK i starten af 2. halvleg, sætter Karabadzic ind og Omaye ind, Narcis bliver også taget til nåde, kommer ind igen, og de er bare skarpe. Møder et hold, der vandt den seneste turnering, men det var en MEGA-overraskelse. Tror ikke de smadrer tyskerne, de har det med at gøre, hvad der skal til, og fører de sikkert begynder de at se frem til finalen. De er ganske enkelt så håndbold-intelligente, og så har de jo en enorm bredde og en fabelagtig fysik. 

Lørdag 01.30
Polen - Danmark (+4) 1
Odds 1,55 bet365

Polsk med så mange stjerner, som er vant til at spille med i CL og Tyskland og deres egen liga er også stærk, så bliver de bare kværnet. De slår Kroatien i kvartfinalen, og det er altså tegn på, at de er ved at være skarpe. Vi håber selvfølgelig alle sammen på, at DK vinder, men jeg tror, at det her bliver meget tæt, og ser mere en eventuel sejr som kneben med 1-2 mål. Der er masser af kvalitet i den polske trup, og der er ikke den klasseforskel imellem de to trupper, som odds 1,40 indikerer.