FCM's altmuligmand kræver sejr mod Silkeborg
Jonas Olufsen/Polfoto
Superliga

FCM's altmuligmand kræver sejr mod Silkeborg

FC Midtjylland har ikke vundet i fire kampe i streg. Andre Rømer kræver derfor en sejr mod Silkeborg, hvis FCM skal hænge på i toppen.

Andre Rømer har i sin tid i FC Midtjylland spillet en del forskellige positioner. I denne sæson har han set en del spilletid på den defensive midtbane, hvor han senest var at finde i midtjydernes kamp mod Brøndby. Nu venter en kamp mod Silkeborg, hvor Rømer ikke er i tvivl om, hvad målsætningen er.

- Vi skal ud at vinde den, for at holde trit med topholdene. Vi skal ud og finde vores gode spil frem igen. Vi har været lidt halvsløje på bolden her de sidste to-tre kampe, så vi skal ud og finde det frem, som vi er gode til igen, udtaler Andre Rømer til klubbens hjemmeside.

Den 23-årge altmuligmand forudser en kamp, hvor FCM kommer til at dominere bolden, men samtidig skal de være påpasselige overfor SønderjyskEs omstillinger, der altid giver sig 110 %. Før kampen skal FC Midtjyllands spillere gøre op med sig selv, om de vil turde spille deres spil.

- Der mangler selvtillid og tur i den. Vi skal turde at lave fejlene og turde at lave investeringsløbene, så er jeg sikker på, at vi nok skal hive et resultat med hjem. 

Kampen spilles søndag på MCH Arena med kickoff kl. 18.