TV: Higuain bliver matchvinder for Juventus i tæt kamp

Juventus dominerede kampen og kom foran 1-0 ved Sami Khedira i første halvleg. Fiorentina svarede dog igen i midten af anden halvleg, før målslugeren Gonzalo Higuain scorede det afgørende mål til sidst.

De forsvarende italienske mestre åbnede sæsonen på hjemmebane mod Fiorentina, og det gjorde de med stil.

Med rekordindkøbet Gonzalo Higuain startende på bænken, kom hjemmeholdet alligevel bedst fra start. Sami Khedira sørgede for en pauseføring på 1-0 - en føring der blev elimineret i anden halvleg, da Nikola Kalinic fire minutter efter Gonzalo Higuain havde entreret banen gjorde det til 1-1.

Det ville argentineren dog ikke finde sig i, og efter mindre end ti minutter på banen bragte den tidligere Napoli-stjerne de sorthvid-stribede foran med 2-1.

Det blev også kampens sidste scoring, og dermed sikrer Juventus et godt udgangspunkt forud for den kommende sæson.