Video : Tipsbladet
Superliga

Transfervarm Esbjerg-anfører: Det skal være et tilbud med bid i

Hver eneste dag spørger Jeppe Andersen sig selv, om han skal blive i Esbjerg eller skifte klub denne sommer.

Alt synes forandret for Esbjergs Jeppe Andersen i løbet af den seneste måneds tid. I begyndelsen af sæsonen sad han udenfor med en skade, men de seneste tre kampe har givet fuld spilletid – endda med et anførerbind om armen og to mål til følge.

Mandag scorerede han et pragtmål i Esbjergs 3-2-sejr over OB, og han lægger ikke skjul på, at han er mere tilfreds med tilværelsen nu end for nogle uger siden. 

- Det var træls at sidde i starten af sæsonen, hvor det gik dårligt for holdet, men da jeg fik anførerbindet i kampen mod AaB, var det et rygstød. Det var også dejligt at få at vide, at jeg skulle være fast anfører. Det har givet en ny tro, siger Jeppe Andersen til tipsbladet.dk.

- Jeg var groet lidt fast i min rolle på holdet, fordi jeg tidligere blev brugt som kant, hvor jeg ikke føler, at jeg er bedst. Nu spiller jeg centralt, og det går meget bedre. Det har givet mig et rygstød, tilføjer han om de seneste par kampe, der også har givet ham et gennembrud. 

Men hvad så med fremtiden? Det er ikke mere end et par uger siden, at Andersen udtalte, at han gerne vil videre til en ny klub i dette transfervindue. Er det stadig tilfældet?

- Jeg stiller mig selv det samme spørgsmål hver dag. Det er svært at svare på, men der er ni dage tilbage af transfervinduet, så det bliver spændende at se. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Jeg har tænkt meget over det efter, at Colin Todd rykkede mig ind centralt og gjorde mig til anfører. Det skal ikke bare være en anden dansk klub; det skal være et tilbud med bid i. Jeg har det godt i Esbjerg nu, så jeg skifter ikke klub for enhver pris, siger Jeppe Andersen.

Der har været løs interesse fra flere kanter – heriblandt Superligaen – denne sommer, men Jeppe Andersen afventer transfervinduets sidste dage, før han træffer en beslutning om fremtiden. Esbjergs fungerende bestyrelsesformand Kristoffer Kristensen har udtalt, at man ikke vil sælge flere spillere denne sommer, men kontrakten med udløber næste sommer.

Det er dog ikke helt umuligt, at den bliver forlænget. 

- Det snakker jeg om med klubben til daglig. En forlængelse er en mulighed, men det er ikke min førsteprioritet, siger Jeppe Andersen.

Jeppe Andersen kom til EfB i sommeren 2013 fra Vejle Boldklub.