Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-boss hemmelighedsfuld om flere transfers

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech vil ikke bidrage til spekulationerne om flere transfers, men noget kunne tyde på, at Superligaens aktuelle førerhold kommer til at foretage flere handler.

Der er nu kun en uge tilbage af sommerens transfervindue. Onsdag den 31. august lukker transfervinduet i Danmark ved midnatstid, og derfor er der ikke længe til at få de sidste handler på plads. 

Hos Superligaens førerhold Brøndby kan der meget vel være nogle flere handler på tegnebrættet. Spillet om Lebogang Phiris fremtid er fortsat i gang, der spekuleres også om Rodolph Austins rolle i truppen, og så er der også spørgsmålstegn ved Ariel Nuñez og klubbens venstreback-situation. 

Sportsdirektør Troels Bech ønsker dog ikke at løfte sløret for Brøndbys planer for transfervinduets sidste uge.

- Det er ikke i vores interesse at diskutere det i offentligheden, for hvis vi siger nej, vil det blive opfattet som, at vi ligger på den lade side, og hvis vi siger ja, vil det sætte spekulationer i gang, som vi så skal forholde os til. Når det handler om transfers, informerer vi om det, hvis der er noget på plads. Vores trup ser konkurrencedygtig ud, og der er også et potentiale, blandt andet fordi vores hold har været det yngste i mange år, siger Troels Bech til tipsbladet.dk.

Noget tyder dog på, at Ariel Nuñez' fremtid i klubben er usikker.

- Han er kommet senere i gang med træningen end de andre, fordi han havde et ønske om at afsøge nogle andre muligheder. Det har vi givet ham lov til, men hvor stor en del af holdet han bliver, kommer også an på, hvad der sker i løbet af den næste uge, siger Troels Bech, der også er hemmelighedsfuld omkring venstre back-position i Brøndby.

- Vi er gået fra at have tre venstrebacks i sidste sæson til at have et nyt udvalg. Patrick Da Silva er langtidsskadet, Jesper Juelsgård er blevet benyttet meget i midterforsvaret, og derfor er Svenn Crone blevet brugt på venstre back, selvom det ikke er hans naturlige position. Vi har en anden besætning end vi tidligere har haft, siger Bech, der altså ikke ønsker at bekræfte, om Brøndby vil gå efter en ny venstreback i løbet af transfervinduets sidste dage.