Arsenal vandt uden at imponere

Det startede godt for Arsenal, der hurtigt kom foran mod Watford. Det endte også med en sejr til london-klubben, men i løbet af anden halvleg mistede de fuldstændig kontrollen med kampen.

Watford fik ikke et ben til jorden i starten af kampen. Med Alexis Sanchez på toppen havde Arsenal ikke svært ved at finde huller i Watford-forsvaret, og det udnyttede de i første halvleg

Watford-forsvaret holdt kun stand i ni minutter, inden Santi Cazorla sikkert sparkede et straffespark ind midt i målet. Det var generelt en forfærdelig første halvleg for Watford, der var bagud med tre da pausefløjtet lød.

Alexis Sanchez gjorde det til 2-0 efter 40 minutter på et spøjst skud, som sneg sig ind i mellem flere Watford-spillere. Dommeren måtte tage målteknologien i brug, da bolden hurtigt blev sparket væk inde i målet. Kort inden pausefløjtet afgjorde Mesut Özil reelt kampen, da forøgede til 3-0.

Der skulle også gå 55 minutter, før Watford fik sit første skud på mål. Det var ikke tilnærmelsesvis farligt, men det var tegn på bedre tider for de gulblusede. Kort efter stormer Jaanmaat op af højrekanten i et overlap, hvorefter bolden hopper rundt i Arsenalfeltet, inden Pereyra bankede bolden i kassen – og så i sin debut.

Watford var tæt på endnu en reducering efter små 70 minutter, og kun to flotte redninger fra Petr Cech gjorde, at de Watford var bagud med to. Arsene Wenger reagerede på presset og hev Özil og Oxlade-Chamberlain ud. Ind gik i stedet Wilshere og Elneny i håb om mere kontrol på midtbanen.

Odian Ighalo var af flere omgange nærgående, men det blev ikke til mere end det ene mål for Watford, der må tage til takke med ét point efter tre kampe. Arsenal får derimod sæsonens første sejr.