Serie A-storhold fejlede mod bundhold

Inter og AS Roma tabte begge vitale point i den tætte Serie A-top, da de spillede uafgjort mod henholdsvis Palermo og Cagliari. Derimod fik Fiorentina en sejr.

Det har langt fra været nogen optimal sæsonstart for Inter. Første kamp i sæsonen blev noget skuffende tabt med 2-0 til Chievo og igen søndag mistede man point - denne gang hjemme på Giuseppe Meazza, hvor Palermo fik hentet 1-1 med hjem til Sicilien.

Det skete ved en flot kasse fra Andrea Rispoli kort efter pausen, mens et flot oplæg fra Andrea Candreva og en kynisk afslutning fra Mauro Icardi sikrede Inter det ene point.

Andetsteds fik AS Roma en fantastisk start på kampen mod Cagliari. Efter seks minutter stod det nemlig 1-0 til gæsterne, der også efter pausen udbyggede scoringen. Denne gang ved Kevin Strootman.

Men så kom Cagliari igang. Veteranen Marco Boriello reducerede nemlig til 1-2 efter 56 minutter, mens Marco Sau to minutter før tid udlignedede til 2-2.

Der var dog anderledes oprejsning til Sampdoria. De besejrede nemlig Chievo med 1-0 efter en kasse fra Carlos Sanchez.