Rundens Hold i Superligaen - 7. spillerunde
Foto: Lars Poulsen / Polfoto
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 7. spillerunde

Oven på den store derby-spillerunde er det tid til at sætte Rundens hold.

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de syv kampe.

7. runde i Superligaen er nu overstået, og det er derfor tid til at udvælge rundens bedste 11 spillere.

Her er tipsbladet.dk's bud på Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Runar Alex Runarsson, FC Nordsjælland (1)
Den islandske keeper stod i vejen for alt, hvad Lyngby kom med, i en kamp, hvor FCN-sejren på 1-0 tenderede tyveri. Men omvendt er der er intet tyvagtigt i at have en klasse-keeper - det havde FC Nordsjælland fredag aften. 

Højre back: Peter Ankersen, FC København (3)
Der blev løbet mange kilometer for Peter Ankersen under derbyet. Igen og igen trak backen med frem for at slå indlæg, der dog ikke lykkes lige godt hver gang. Alligevel var det et præcist indlæg fra Ankersens fod, der lagde op til Pavlovic-scoringen. Rent defensivt havde Ankersen et solidt greb om tingene uden for alvor at blive testet. 

Central forsvarer: Benedikt Röcker, Brøndby IF (1)
Den store tysker må for alt i verden ikke ende i løbedueller med hurtige angribere, men i spillet med bolden, og når det kommer til overblik og hovedspil, er Röcker rykket ind i Brøndby-forsvaret som en magtfaktor. Stor kamp i forsvarsspillerens første københavnerderby.

Central forsvarer: Mathias Nielsen, AC Horsens (1)
Der blev lukket godt og grundigt ned for OB-offensiven, og Mathias Nielsen var en af hovedårsagerne til, at denne taktik lykkedes til fulde, og at AC Horsens derfor kunne rejse tilbage til Jylland med alle tre point. Stærk kamp af den centrale forsvarsspiller, der viser, at han sagtens kan være med på Superliga-niveau. 

Venstre forsvarer: Filip Novak, FC Midtjylland (2)
FC Midtjyllands kraftkarl på backen leverede en flot kamp, hvor der blev givet og taget i nærkampene med Jonas Kamper. Tiltrækker sig måske ikke lige så meget opmærksomhed som en vis hollænders tilstedeværelse i FCM-trøjen. Men søndag var han sit holds bedste.

Højre midtbane: Jonas Kamper, Viborg FF (2)
Selv om det sluttede 0-0, var der med en Kamper i hopla mod FC Midtjylland. Veteranen er kommet stærkt fra start i sæsonen, og søndag viste han atter stor spillelyst, fart i benene og skarphed i beslutningerne.

Central midtbane: William Kvist, FC København (1)
Var ganske dominerende på midtbanen, specielt i første halvlegs første halve time mod Brøndby. Selv om tydeligheden i hans præstationer ikke var lige så tydelige, efter at Brøndby fik spillet sig tilbage i kampen, stod William Kvist for en stor præstation på Brøndby Stadion. 

Central midtbane: Andrew Hjulsager, Brøndby IF (3)
Intet lader til at kunne stoppe Andrew Hjulsager, der på fornemmeste vis hamrede bolden i kassen til 1-1 mod FCK, hviket igen bragte ham i helterollen hos de begejstrede fans i gult og blåt. Ny stor kamp af den nye store spiller i Brøndby.

Venstre midtbane: Hallur Hansson, AC Horsens (1)
Færingen snuppede rollen som matchvinder i en kamp, hvor AC Horsens gjorde, hvad de er rigtigt gode til: Stå dybt og vise skarphed på rette tidspunkt. Det kan man tjene mange point på, og Hallur Hansson var på pletten og spillede ud over scoringen en glimrende kamp, der dog mest stod på nedbrydning af OB-spillet.

Angriber: Christian Bassogog, AaB (2)
Den livlige angriber var igen på pletten for AaB og reddede tre point hjem til AaB, der nu kravler helt op på siden af Brøndby IF og FC København. Bassogog viste igennem kampen, hvorfor han er voldsomt ubehagelig at spille over for som forsvarsspiller.  

Angriber: Mikael Uhre, SønderjyskE (1)
Det er noget af en historie, den unge angriber har gang i hos SøndejyskE, og nu kom belønningen også i Superligaen, hvor han bragte sit hold tilbage i dysten, der dog mest vil blive husket for afbrydelsen på grund af lyn og torden samt dårlige maver hos flere SønderjyskE-spillere.

I parantes bemærket, hvor mange gange i sæsonen spilleren har optrådt på Rundens Hold.